VÄLKOMMEN TILL UPSTREAMS BLOGG

Upstreams blogg är fylld av insikter och kunskap. Både kring våra egna produkter men även om it-branschen i stort. Skribenter på bloggen är våra duktiga och branschkunniga medarbetare som delar med sig av sina bästa tips, intressant information och nyttigt vetande. Vi välkomnar en dialog och ser fram mot era kommentarer!

AppAssure version 5 släppt

AppAssure version 5 är nu släppt med en mängd nyheter och ett webbaserat gränssnitt.

Demo av version 5:
Vi håller demonstrationer av AppAssure 5 så du som kund får en genomgång i det nya gränssnittet. Vi välkomnar naturligtvis även nyfikna potentiella kunder :)
Tider och registrering:
11:00-12:00 06/26
11:00-12:00 07/03
11:00-12:00 07/24
11:00-12:00 07/31


Användarguide för version 5:
AppAssure 5 User Guide

Några av nyheterna i version 5:

Global deduplicering
Global deduplicering eliminerar inte bara redundant data på maskinnivå utan för alla maskiner i hela ditt nätverk. Detta spar lagringskostnader och bandbredd. Integrerad inline deduplicering på blocknivå, komprimering tillsammans med optimerade säkerhetskopior för WAN replikering minskar lagringsutrymmet upp till 80% jämfört med den första generationens backupprodukter. Datablad - global deduplication.Rapportering över alla cores
Med version 5 finns nu möjligheten att skapa rapporter för alla installerade Cores.

Stöd för kluster
AppAssure har nu stöd för klustring av VMware och Hyper-V miljöer för att möta backupbehovet hos medelstora och stora företag. Stöd finns för Database Availability Groups, singel copy clusters och SQL singel copy clusters.

Exportera till Hyper-V
AppAssure har nu stöd för export till Hyper-V samt möjligheten att hålla Hyper-V servern uppdaterad med den senaste backupen.

TrueScale™ Architecture
AppAssure 5: s snapshot-baserad arkitektur gör det möjligt att skydda mycket stora mängder data, upp till Exabyte området, som gör den perfekt för att hantera kraven från "Big Data" utan att påverka programmets prestanda. Kraftfull nog för att effektivt lagra och hantera snabbt växande data och för att leverera en RTO (Recovery Time Objectives) som är på sekunder och RPOs (Recovery Point Objectives) på bara några minuter. Datablad - skalbarhet. Datablad - scalability.

PowerShell
En omfattande SDK för PowerShell låter administratörer automatisera administrationen och hanteringen av AppAssure 5 direkt eller via skriptade kommandon.

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Kontakta oss

Upstream
Industrivägen 17
171 48 Solna
Sweden
Phone: +46-8-56610670
VAT # SE556555801101
info@upstream.se