VÄLKOMMEN TILL UPSTREAMS BLOGG

Upstreams blogg är fylld av insikter och kunskap. Både kring våra egna produkter men även om it-branschen i stort. Skribenter på bloggen är våra duktiga och branschkunniga medarbetare som delar med sig av sina bästa tips, intressant information och nyttigt vetande. Vi välkomnar en dialog och ser fram mot era kommentarer!

Disaster Recovery en fot i dörren?

I samtal med it-driftsbolag brukar jag fråga hur de hittar nya kunder. Vad är det första de säger när de ringer upp en potentiell kund? Hur får de foten i dörren och rätten att komma ut på nya kundbesök?

Ett intressant svar fick jag av en MSP i Skottland som ringde upp företag i sitt närområde och förklarade att över 86% av alla småföretag har datastrul som varar i en dag eller mer per år. Ofta på grund av dåliga backuprutiner. Hans erbjudande: "jag kommer ut gratis och kontrollerar er backup". Han fick ofta komma ut och hävdade att 80% av de företag som han träffade hade dåliga backuprutiner och ofta saknade en disaster recovery-lösning, dvs möjlighet att snabbt återställa data och system vid en mer allvarlig incident/krasch. När han förklarat detta för kunden - gratis - väcktes förtroende (och indirekt ett missnöje med den befintliga it-leverantören). Hans erbjudande: givetvis en fungerande backup och disaster recovery-lösning. Men oftast som en del av ett helhetsåtagande kring it till fast pris. Där han tar fullt ansvar.

Hur sätter ni foten i dörren?

Tips: Delta i webinar om Disaster Recovery med AppAssure och hur du erbjuder it som tjänst med Kaseya.

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Kontakta oss

Upstream
Industrivägen 17
171 48 Solna
Sweden
Phone: +46-8-56610670
VAT # SE556555801101
info@upstream.se