VÄLKOMMEN TILL UPSTREAMS BLOGG

Upstreams blogg är fylld av insikter och kunskap. Både kring våra egna produkter men även om it-branschen i stort. Skribenter på bloggen är våra duktiga och branschkunniga medarbetare som delar med sig av sina bästa tips, intressant information och nyttigt vetande. Vi välkomnar en dialog och ser fram mot era kommentarer!

Kaseya v6.3

Här på Kaseya Connect 2012 är det mycket information om vad som komma skall.

En utav dessa saker är Kaseya v6.3 som är så efterlängtad. Det finns många nya och uppdaterade funktioner i Kaseya v6.3. De fråmsta sakerna som Kaseya har fokuserat på i denna version är:

  • Ökad prestanda
  • Lättare att använda
  • Integrerad discovery
  • Bättre rapportering

Med den ökande prestandan får vi 300% snabbare påloggningar och 200% snabbare uppdateringar i webbläsaren. Kaseya Live Connect blir 4x snabbare, KLC-patchen som vi såg i slutet på februari är nu integrerad med v6.3.

Kaseya ger oss även en helt ny funktion: Notification Bar, som hjälper oss att hålla koll på vår VSA. Den kommer att göra allt från att påminna dig om vilka features du inte använder till att påminna dig om att vissa machiner som saknar agenter och direkt via notification bar:en kunna pusha ut dessa. Det går även att anpassa den och den är alltid synlig högst upp i webbläsaren.

Lan Watch får en ansiktslyftning och blir Lan Watch + Domain Discovery + Network Discovery = Kaseya v6.3 Discovery. Med den nya Discovery så kommer vi kunna skanna och hitta olika subnät samt även kategorisera våra enheter, även de som saknar agenter. Vi får även funktionen att knyta våra nätverk till organisationer. Agent Deployment via policy för nya enheter som hittas på nätverken blir också tillgängligt.

Med v6.3 så får vi en helt ny rapportmotor, som vi alla har väntat på. Vi kan nu designa våra rapporter på mycket mer granulär nivå. Vi har fått många nya funktioner som tex drag-and-drop för exempelvis pajdiagram. Mycket spännande händer inom rapporteringen.

Även inom Agent Procedures händer det mycket i nya versionen. Vi får nya procedure-steg, share rights istället för ownership, alerts och även en ny procedure editor. Nya procedure editorn kommer se lite annorlunda ut. Guider och tips tillkommer där vi kan se hur och vad vi kan använda varje steg till, kopiering mellan procedures är nu möjligt (enstaka rader eller flera). Men den mest välkomnade förbättringen i procedure editorn är nog att Kaseya har infört "Line Numbers", vilket gör att nu matchar line numbers i proceduren med loggen!

För Monitor kommer nu Auto Close Alarm and Tickets, detta är för alarm eller tickets som skapats via Monitoring. När vår Agent har kommit tillbaka online, kan ha varit tillfälligt avbrott, så stängs ärendet eller larmet automatiskt. Mail-notifieringar kan nu styras med schemaläggning, till vem det går respektive dag.

Nu var dessa inte alla ändringar som kommer ske för respektive modul utan bara några få saker.
Kaseya lyssnar alltid på kundernas önskemål - så var med och bestäm i vilken riktning Kaseya ska gå mot genom att prata med oss!

Hälsningar
Nikos och Tomas i Las Vegas

 

 

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Kontakta oss

Upstream
Industrivägen 17
171 48 Solna
Sweden
Phone: +46-8-56610670
VAT # SE556555801101
info@upstream.se