VÄLKOMMEN TILL UPSTREAMS BLOGG

Upstreams blogg är fylld av insikter och kunskap. Både kring våra egna produkter men även om it-branschen i stort. Skribenter på bloggen är våra duktiga och branschkunniga medarbetare som delar med sig av sina bästa tips, intressant information och nyttigt vetande. Vi välkomnar en dialog och ser fram mot era kommentarer!

Remote Desktop under attack

Microsoft meddelade redan förra veckan vikten av att installera senaste Remote Desktop patchen. Då skriver Microsoft att man räknar med att kod finns ute som direkt utnyttjar problemet inom 30 dagar. Det tog knappt en vecka. 

Här är verkligheten. Det finns ingen tid att fundera på när vi ska köra uppdateringen. Det enda alternativet är att köra den nu, inte i morgon eller nästa vecka.

Handen på hjärtat. Kan du som administratör och systemägare säga med säkerhet att alla servrar och klienter är patchade mot det senaste RDP problemet vart än systemen befinner sig? Finns de verktyg för att snabbt automatisera en uppdatering av servrar och klienter oberoende av nätstruktur, domäntillhörghet eller geografisk placering? Med Kaseya Patch Managment är du färdig med detta på minuter och har en rapport att backa upp det med. Till ditt team, till ledningen och till slutkunden.

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Kontakta oss

Upstream
Industrivägen 17
171 48 Solna
Sweden
Phone: +46-8-56610670
VAT # SE556555801101
info@upstream.se