Why settle for mainstream? Go upstream!

+46-8-56610670 info@upstream.se
KONTAKTA OSS
01 VAD GÖR UPSTREAM

Det här gör vi…

Upstream söker konstant efter smarta alternativ till traditionella sätt att arbeta. Tack vare detta har vi lyckats hitta produkter och arbetssätt som öppnar upp för nya möjligheter. Möjligheter att arbeta mer mobilt, mer förebyggande och mer effektivt. Nytänkande it-lösningar som hjälper affärsverksamheter att utvecklas.
Vi kompletterar lösningarna med spetskompetens och personlig kundsupport. Vår drivkraft är att hitta teknik och metoder som gör livet enklare. Dessutom tror vi på långsiktighet och konstant utveckling. Mainstream är ofta ganska trist. Upstream är roligare!

02 Vår resa

Det var en gång...

…en man vid namn George Brontén som tyckte att de programvaror som erbjöds på marknaden var för mainstream. Han genomförde då en massiv undersökning hos Sveriges IT-driftsbolag och lade grunden för det som skulle bli kärnan i Upstream.
Året var 1997. I en tid när många trodde att det bara var en handfull drakar som var kompetenta nog att ta fram bra programvara, insåg Upstream att det fanns smartare och mer effektivare lösningar där ute, redo att snappas upp. Det är en stor del av vad som gör Upstream unikt, en verklig vilja och strävan att titta utanför ramarna för den allra bästa lösningen och inte acceptera ”good enough”.

IT-världen utvecklas och strukturerna förändras. Idag är IT en självklar del av alla verksamheter, stora som små. För Upstreams del är det nu resan börjar på allvar. När mjukvarujättarna målar upp vackra bilder om hur deras lösningar löser allt, för alla, vet vi att det aldrig är så enkelt. Det allra viktigaste är inte leverantörens börsvärde, utan att se till att rätt kompetens och lösning möter de specifika behoven. Det är det som gör skillnad.

För oss betyder att gå mot strömmen att prioritera specifika behov och lösningar. Vi har de flexibla alternativen. Och genom att lyssna noggrant kommer vi närmare behoven. Det ger bättre precision – vilket sparar tid, svordomar och pengar. Framför allt leder det till effektivare IT.

03 VISION
NORDENS EFFEKTIVASTE KUNDER
04 VÄRDERINGAR
 • LÅNGSIKTIGA

  Vi växer tillsammans med våra kunder

 • LYHÖRDA

  Vi lyssnar och lär oss av våra kunder

 • INNOVATIVA

  Vi utmanar vårt eget och våra kunders sätt att arbeta

 • PERSONLIGA

  Vi lär känna våra kunder

 • PÅLITLIGA

  Vi håller vad vi lovar