Datto Business Continuity

Business continuity är den planering och förberedelse som har genomförts för att säkerställa att en organisation har förmågan att fortsätta driva sina kritiska affärsfunktioner under och efter akuta händelser. Händelser kan innefatta översvämning, brand, cyberattack, en affärskris, eller någon händelse som leder till en störning av affärsverksamheten.

Allt i ett Business Continuity

SIRIS är en allt i ett lösning som är konstruerad för MSP för att säkerställa att deras kunders verksamhet alltid är uppe och motståndskraftig mot incidenter, inklusive verifierade säkerhetskopior, återställningsalternativ för alla scenarier, direkt virtualisering och skydd mot ransomware. Allt stöds av Dattos privata moln.

SIRIS

SIRIS är en pålitlig, allt i ett BCDR lösning byggd för MSP för att effektivt förhindra dataförlust och minimera stillestånd för sina kunder.

Detta är Datto Business Continuity

Se filmen för att lära dig mer om Datto business continuity.

Kör var som helst, skydda vad som helst

Skydda alla fysiska, virtuella och molninfrastrukturer som körs på Windows, Mac eller Linux och kan distribueras som enheter, Image eller virtuella system.

Specialbyggd box

Varje del av SIRIS enheterna byggs av Datto för att arbeta tillsammans från backupagenten till SIRIS-plattformen till det egna Datto Cloud.

Eget Cloud

Datto Cloud utökar Dattos lokala enheter för att ge en lösning för Business Continuity och katastrof återställning, lokalt eller i Datto Cloud. Datacenter finns över hela världen och kunderna kan enkelt välja var deras data finns.

24/7/365 Support MSP

Ni har direkt tillgång till teknisk support via telefon när som helst. Varje dag gör snurrar vi upp 40-50 disaster siter utan kostnad för våra partner, vilket illustrerar vårt åtagande.

Försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter

Datto Partner Portal hjälper våra partners till framgångar med kostnadsfria verktyg och innehåll som hjälper er att bygga ditt varumärke, generera fler potentiella kunder och stänga fler affärer.

Inga certifieringar krävs

Vi bygger produkter som är enkla att installera och använda. Vi tillhandahåller all information MSP behöver på ett enda ställe. Datto Partner Portal innehåller en fördjupad kunskapsbas, e-inlärningsmoduler och supportverktyg för snabb problemlösning.

Redo att veta mer?
Fyll i dina uppgifter
så återkopplar vi!