Bitdefender

En plattform med integrerat Endpoint protection, riskhantering och attackutredning. Förbättrad med riskanalys av användarbeteende.

GravityZone Business Security Premium skyddar din organisation från ett helt spektrum av sofistikerade cyberhot. Med mer än 30 maskininlärningsdrivna säkerhetsteknologier tillhandahåller GravityZone flera försvarslager som konsekvent överträffar konventionell Endpoint security, vilket bevisats i oberoende tester. GravityZone Business Security Premium är en lösning med en enda agent och en konsol för fysiska, virtuella, mobila och molnbaserade enheter och e-post, och lägger till det mänskliga elementet i ditt säkerhetsekosystem, minimerar administrationskostnader samtidigt som du får synlighet och kontroll överallt.

Världens mest effektiva skydd

Stoppar automatiskt 99 % av attackerna med topprankat skydd som kombinerar mer än 30 tekniker, däribland justerbar maskininlärning, sandlådeanalys, antiexploaterings- och beteendeanalys

Attackutredning och visualisering

Få insikt i hotmiljön och utför utredningsanalys genom att titta närmare på attacker särskilt inriktade på din organisation. Visualisera attackkillchain och utför avhjälpningsåtgärder

Ständig förbättring som drivs av enheter

Stärksäkerhetspositionering med integrerad enhets- och applikationskontroll, korrigering, kryptering och andra tekniker. Utnyttja integrerad riskhantering och analys för att kontinuerligt utvärdera, prioritera och bemöta felkonfigurationer och sårbarheter. Inklusive de som orsakas av människor.

Redo att veta mer?
Fyll i dina uppgifter
så återkopplar vi!