ID Agent

Dark Web är den oreglerade delen av Internet – ingen regering, organisation eller något företag ansvarar för det eller kan tillämpa regler där. Detta är precis anledningen till att Dark Web är ofta förknippad med olagligheter som t ex. stulna inloggningsuppgifter, vapen och droger. Det är omöjligt att nå Dark Web via en ”normal” webbläsare, till exempel Google Chrome eller Egde. Genom Tor-webbläsaren kan du däremot inte hitta några Dark Webplatser som slutar på .se, .no, .fi, .dk eller .com.

Dark web monitoring for MSP

Dark Web ID ™ hjälper MSP:er att skydda sina kunder från cyberintrång på grund av ”compromised credentials” genom att övervaka Dark Web i realtid och automatiskt varna när det är dags att byta lösenord eftersom deras autentiseringsuppgifter är till salu på Dark Web.

Ledande Dark Web övervakningsplattform

Fler IT-leverantörer globalt litar på ID Agent än någon annan övervakningsprogramvara för att tillhandahålla cybersäkerhetsinformation. Lita på den prisbelönta lösningen för att hjälpa dig att proaktivt skydda dina kunder från risken för ett dyrt dataintrång.

Erbjud det bästa skyddet

Dark Web ID varnar IT-leverantören när deras kunders användarnamn och lösenord har läkt och är till salu till högst bjudande, INNAN ett intrång inträffar.

Alltid VALIDerad DATA

ID Agent’s Partners presenterar data som har analyserats och validerats för att motivera extra säkerhetsåtgärder, såsom password management, andra säkerhets produkter eller säkerhetsutbildning för anställda.

Börja använda direkt

Detta sofistikerade verktyg har en enkel användarplattform som gör att IT-leverantörer kan distribuera övervakning över hela sin kundbas på några minuter.

Dedikerad försäljning & marknadslag

Varje IT-leverantör tillhandahåller praktisk On boarding, försäljnings- och marknadsföringssupport, plus skräddarsydda marknadsföringsmaterial, utbildningsseminarier och mycket mer.

Integrerar i ticket system

Effektivisera driften med vårt nya API och fullständiga integrationer för att ge bättre service, snabbare On boarding och enklare lösning av ärenden.

Prisvinnande plattform

Dark Web ID ™ fortsätter att vinna utmärkelser från branschledare som Datto, CRN och ChannelPro Network.

Detta är ID Agent

Se filmen för att lära dig mer om ID Agent.

Redo att veta mer?
Fyll i dina uppgifter
så återkopplar vi!