Datto SaaS Protection

Data som sparas i molnet raderas även den medvetet eller omedvetet. Därför borde en backup vara lika självklar som för lokalt sparad data. Det är också viktigt att veta att molnlösningar som Salesforce, G Suite och O365 inte tar ansvar för att data försvinner. De rekommenderar istället tredje-parts backuplösningar, läs gärna Microsofts villkor (punkt 6b) för Office 365.

Pålitlig

Automatiska säkerhetskopior säkerställer att du kan återställa klientens molndata oavsett vad som händer, från skadliga attacker till slarviga anställda.

Enkelt

Allt säkerhetskopieras. Allt kan återställas. Oavsett vem som gjorde vad eller när.

Säkert

SaaS Protection säkerställer att kritisk information enkelt kan återställas efter användarfel, skadlig kod eller leverantörs misstag.

Överförbar

Med Saas Protection behåller dina kunder äganderätten till deras affärsdata – inte leverantören eller användarna som skapade den. Du säkerhetskopierar det och kan ta det var som helst.

Kostnadsbesparing

Spara dina kunders pengar genom att tillhandahålla en lösning som gör det möjligt för dem att sluta betala för licenser som de inte längre behöver. SaaS Protection ger dem kontroll över sina användarkonton.

Detta är Datto SaaS Protection

Se filmen för att lära dig mer om Datto SaaS protection.

Vem behöver cloud backup?

Google och Microsoft hanterar ovärderliga affärsdata för många företag. Man kan nästan utesluta att data försvinner från ett intrång eller krasch.

Men när det gäller användarfel, skadlig kod eller compliance problem är en cloud backup ditt enda hopp för att förhindra dataförlust och därmed de ekonomiska förlusterna.

Redo att veta mer?
Fyll i dina uppgifter
så återkopplar vi!