Unitrends Business Continuity

Business continuity är den planering och förberedelse som har genomförts för att säkerställa att en organisation har förmågan att fortsätta driva sina kritiska affärsfunktioner under och efter akuta händelser. Händelser kan innefatta översvämning, brand, cyberattack, en affärskris, eller någon händelse som leder till en störning av affärsverksamheten.

Spar tid med upp till 50%

Med integrerade enheter, automatiserad återställningstestning och ett stort bibliotek med operativsystem, applikationer, virtuella maskiner och enheter som stöds, konverterar Unitrends hela säkerhetskopierings- och återställningsbehovet till en enkel allt i ett lösning.

Spar kostnader med upp till 33%

Från 2 TB till 120 TB och allt däremellan finns en enhet (fysisk eller virtuell) som passar dina behov och budget. När ditt företag växer är det enkelt att skala upp lokalt och i molnet.

100% förtroende för återställning

SLA-policy automatisering ger återställningsmöjlighet och compliance av dina RPOs + RTOs. Definiera, analysera och rapportera med Image testning dagligen, varje vecka, varje månad

Detta är Unitrends

Se filmen för att lära dig mer om Unitrends.

Enkel säkerhetskopiering och molnlagring

Att skydda din data bör inte innebära extra arbete eller komplexitet. Spara tid, eliminera mänskliga fel och uppfylla myndighetskrav

Snabb och enkel installation

Enheterna är förkonfigurerade med hårdvara, programvara och nätverk. Bara rack, anslut och kör.

Automatiserad compliance

Med SLA-policy automatisering kan du definiera och schemalägga säkerhetskopior och arkivering för att möta målen för återställningstid och återställningspunkter (RTO och RPO) och lagringskrav i ett enkelt steg.

50% mindre arbete

En konsol för att söka, filtrera och hantera alla backuper, regler och återställningar.

Bra support

Allt-i-ett innebär ingen kontakt med flera leverantörer. Bara omfattande support 24/7/365 från prisbelönta experter.

Enkel skalbarhet

Hantera enheter på flera platser från ett enda enkelt gränssnitt. Skala enkelt upp lokalt och till molnet för långvarig retention. Skydda data från 2 TB till 2 EB i en enda gränssnitt.

One click recovery

Enkel skalbarhet, massiv datorkraft i Recovery Series MAX-enheter levererar failover med ett klick till applikationer som körs på servern. Perfekt för MSP och kontor med begränsad lokal infrastruktur för återställning.

Självläkande

Djup analys identifierar och löser proaktivt hot innan de händer.

Automatisk felsökning

Självläkande programvara upptäcker och korrigerar automatiskt VSS-fel och en mängd andra programvaruproblem.

Självläkande hårdvara

Självläkningsteknologi minskar driftstopp upp till 90% genom att övervaka och korrigera de flesta källor till RAID-nivåfel och den varnar automatiskt vid supportbehov.

Automatisk DR-testing

Test på applikationsnivå som validerar efterlevnad av RTO: er och RPO: er och säkerställer återställning från ”säkra” kopior.

AI-based Ransomware Protection

Djup analys övervakar dataegenskaper och varnar administratörer om att fånga ransomware i farten. Linux-baserad design skyddar enheterc från Windows-baserad ransomware.

Framtidssäkrade innovationer

Avancerad teknik inbyggd i enheter automatiserar manuella uppgifter, eliminerar problem med hanteringen och ger snabbare, mer kostnadseffektivt dataskydd.

Lägre lagringskostnader

Inbyggd Adaptive Deduplication ™ kombinerar global och integrerad dedupe med komprimering för branschledande lagringseffektivitet.

Snabb, WAN-optimerad replikering utanför webbplatsen

Kombinationen av deduplicering, acceleration, komprimering och militärkryptering för att flytta data utanför webbplatsen utan att belasta din bandbredd.

Enkelt, riskfritt test / Dev

Skapa omedelbart isolerade, fullt utrustade test- och utvecklingsmiljöer utan att påverka din produktionsmiljö.

Omedelbar återställning

Ett klick förvandlar Windows-servrar till virtuella datorer. Återställ omedelbart utan att installera ny hårdvara.

Redo att veta mer?
Fyll i dina uppgifter
så återkopplar vi!