Spanning Backup

Data som sparas i molnet raderas även den medvetet eller omedvetet. Därför borde en backup vara lika självklar som för lokalt sparad data. Det är också viktigt att veta att molnlösningar som Salesforce, G Suite och O365 inte tar ansvar för att data försvinner. De rekommenderar istället tredje-parts backuplösningar, läs gärna Microsofts villkor (punkt 6b) för Office 365.

Transparent rapportering

Använd loggen för en transparent och tydlig rapport för varje Office 365 säkerhetskopia. Administratörer får tydlig och omfattande inblick i tillståndet för alla backuper och återställningar, som kan ses direkt i applikationen. Dessutom kan administratörer välja att ta emot dagliga statusrapporter för backuper via e-post för att hålla dem informerade om hälsan i hela domänen. Om det någonsin uppstår problem med att säkerhetskopiera ditt innehåll kommer Spanning att ge detaljerad information om felet och sätt att åtgärda det.

Omfattande skydd

Spanning Backup för Microsoft 365 förser organisationer med pålitlig säkerhetskopiering och återställning för deras Office 365 Mail, kalendrar, kontakter, OneDrive för företag och SharePoint Online. Obegränsat lagringsutrymme och en obegränsad lagringstid garanterar att din värdefulla Microsoft 365-data förblir säkerhetskopierade och återställbara hela tiden.

Automatiserad

Spanning tillhandahåller daglig, automatiserad Office 365 backup som upptäcker nytt och/eller ändrat innehåll för att säkerhetskopiera. Detta sker som en del av en återkommande, stegbaserad säkerhetskopieringsprocess som körs tyst i bakgrunden varje dag utan insats från er. Helt enkelt ”ställa in och glöm” din Spanning Backup för Office 365, och samtidigt veta att all din värdefulla information finns kvar och är säker.

Användar self-service

Spara på helpdesk kostnader genom att minska nedlagd tid genom att ge dina slutanvändare möjlighet att hitta och återställa mail, kalenderposter och OneDrive. När filer går förlorade eller skadas kan användaren själv enkelt återställa dessa och på så sätt minska belastningen på er support.

Återställning från vald tidpunkt

Njut av total återställningsflexibilitet med tillgång till varje tidpunkt i Office 365 backupen som utförs av Spanning. Daglig, automatisk säkerhetskopiering och obegränsad säkerhetskopiering på begäran utrustar din organisation med ett överflöd av historiska kopior och versioner av din säkerhetskopierade Microsoft 365 data. Hitta det senaste datumet då ditt innehåll fanns och återställ det direkt tillbaka till din användare/tenant.

Granulär, sökbaserad återställning

Spanning tillåter användare och administratörer att söka i sina Office 365 backuper med ett antal detaljerade återställnings alternativ. Exempelvis kan e-post sökas efter författare eller ämnesrad medan SharePoint Online-data kan sökas efter webbplatsens samlingsnamn eller filnamn. När du har hittat de data du letar efter kan du välja att återställa enskilda objekt, flera objekt eller hela mappar med filhierarkin intakt. De detaljerade alternativen ger dig maximal kontroll.

Återställning till andra användare

Administratörsanvändare får utföra backuper av Office 365 och återställa data, inte bara till sig själva utan för alla licensierade användare inom er domän. Dessutom har administratörer möjlighet att återställa data till det ursprungliga användarkontot från vilket backupen togs eller till en annan användares konto helt och hållet.

Mobil åtkomst

Spanning Backup för Office 365 har utformats för att tillgodose mobil och rörliga arbetssätt. Applikationens mobilvänliga användargränssnitt gör det möjligt för administratörer och slutanvändare att återställa Office 365 data när som helst, var som helst från vilken dator, surfplatta eller mobil som helst.

Detta är Spanning Backup

Se filmen för att lära dig mer om Spanning Backup.

Redo att veta mer?
Fyll i dina uppgifter
så återkopplar vi!